iwearfashion.nl is een fashion zoekmachine | Mode, Accessoires en Beauty artikelen voor vrouwen.

iwearfashion Account

Voor het aanmaken van een iwearfashion account, wordt naar enkele persoonlijke gegevens gevraagd. Deze gegevens worden op een veilige server bewaard. Natuurlijk wordt het vertrouwen van de bezoeker in iwearfashion erg gewaardeerd en daarom zal te allen tijde uiterst zorgvuldig omgegaan worden met de ingevoerde persoonlijke gegevens, welke enkel worden gebruikt voor het gebruiken en verbeteren van de website. Feedback van bezoekers omtrent iwearfashion.nl is voor ons erg belangrijk, omdat we hiermee in staat worden gesteld iwearfashion.nl te blijven ontwikkelen en verbeteren en hiermee af te stemmen op eventuele voorkeuren van bezoekers en gebruikers. Bij registratie van een persoonlijk account, gaat de gebruiker akkoord met de voorwaarden welke iwearfashion.nl en hiermee iwearfashion stelt en geeft hierbij toestemming om het emailadres te gebruiken voor mailings van initiatieven van iwearfashion.

Content

Alle fashion welke via iwearfashion.nl wordt aangeboden, is met zorg samengesteld. De fashion items op onze iste wordt deels handmatig toegevoegd en/of aangepast en is deels automatisch gegenereerd. iwearfashion.nl is niet aansprakelijk voor mogelijke fouten en/of onvolledigheden op haar website. Fouten en/of onvolledigheden die gemeld worden, zullen waar nodig zo spoedig mogelijk worden gewijzigd.

Verboden te kopiëren

Alle teksten, foto’s, afbeeldingen, beelden, tekeningen, logo’s, films, data, software, benamingen, handels- en domeinnamen, merken en andere bestanddelen die te vinden zijn op Boetiek.nl, zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan iwearfashion. Indien gebruik gemaakt wordt van inhoud of scripts van derden, berust het auteursrecht hiervan bij de betreffende partijen, tenzij anders vermeld. Het is zonder voorafgaand schriftelijk akkoord van iwearfashion ten strengste verboden de op en via deze website aangeboden informatie op te slaan (mits noodzakelijk om de website te kunnen bekijken), te wijzigen, openbaar te maken, te reproduceren, te distribueren of te verzenden, te verkopen of anderszins over te dragen of enige rechten hier op te verlenen aan derden.

Daar het verboden is content van iwearfashion.nl te kopiëren en te publiceren, wordt dit bestraft. Tevens is het automatisch scannen (en opslaan) van de content van iwearfashion.nl met behulp van spiders, bots en/of andere geautomatiseerde scripts verboden. De overtreder van dit strafbare feit wordt bestraft, zal strafrechtelijk vervolgd worden en ontvang een boete naar aanleiding van het aangetoonde misbruik.

Content gebruiken

Content van iwearfashion.nl mag in geen enkel geval, zonder voorafgaand schriftelijk akkoord van iwearfashion, worden gebruikt voor publicatie. Mocht u toch gebruik willen maken van (delen van) de content van iwearfashion.nl, is contact omtrent bijbehorende tarieven en/of mogelijkheden te allen tijde mogelijk.

Onjuiste content

In geval onjuiste en/of onrechtmatige vermelding is contact met de redactie van iwearfashion.nl te allen tijde mogelijk. Indien nodig geacht kan de betreffende informatie worden aangepast dan wel verwijderd.

Wetgeving

Op deze website is het Nederlands recht van toepassing.